بهترین شستشوی صورت سالیسیلیک اسید برای پوست های لکه دار



به طور کلی ، پاک کننده ها از زمان خشک کردن صابون (لرزیدن) و شستشوی صورت و کف آن که در دوران نوجوانی به صورت خود می کشیدیم ، مسیری طولانی را طی کرده اند. و به ویژه برای انواع پوست های چرب و لکه دار ، منصفانه است که بگوییم مواد پاک کننده از این هم بیشتر شده اند. به لطف شیمیدانان آرایشی و بهداشتی هوشمند ، فرمولاسیون بیش از هر زمان دیگری در از بین بردن جرم و چربی اضافی م ،ثر است ، به علاوه تحریک پذیری آن بسیار کم است و پوست را از آخرین قطره روغن تصور نمی کند – این کار ساده ای نیست. با این حال ، یک نکته در مورد پاک کننده های پوست چرب و آکنه ، ماده اصلی است: اسید سالیسیلیک.

برای اینکه دقیقاً بفهمیم چرا این ماده بسیار عالی و ماندگار است ، ما با متخصصین پوست و مو صحبت کردیم که همه پاسخ ها را به ما دادند و حتی به ما اجازه دادند که محلول شستشوی صورت سالیسیلیک مورد علاقه مطلق آنها باشد.

اسید سالیسیلیک چیست؟

سالیسیلیک اسید یک هیدروکسی اسید بتا (BHA) است و از پوست بید گرفته می شود. دکتر ایفه ردنی از Eternal گفت: “برخلاف اسیدهای هیدروکسی آلفا (AHA) که محلول در آب هستند ، BHA محلول در روغن است که به آنها اجازه می دهد به غدد چربی پوست ما نفوذ کرده و بقایای سلولهای مرده را از اعماق منافذ پاک کنند.” پوست و زیبایی در کلمبیا ، MD. این نفوذ عمیق به معنای سالیسیلیک اسید است که در هنگام لایه برداری و کاهش تولید اضافی روغن و سبوم یک نیروگاه کل است. دکتر Joyce Imahiyerobo-Ip ، مدیرعامل شرکت Vibrant Dermatology and Skin Bar MD در بوستون بزرگ ، MA ، به POPSUGAR گفت: “این ماده علاوه بر لایه بردار ، به عنوان کمدولیتیک (باعث کاهش لکه ها) و ماده ضد التهاب نیز می شود.” ، که برای انواع پوست های چرب و مستعد آکنه ایده آل است.

اسید سالیسیلیک نیز به دلیل اندازه مولکول بزرگتر ، تا حدی بسیار خوب عمل می کند. همانطور که قبلاً اشاره کردیم ، این ماده به شدت در پوست شما نفوذ می کند ، اما از آنجا که این مولکول در سمت بزرگتری قرار دارد ، به اندازه سایر AHA ها که مولکول کوچکتری دارند ، تحریک کننده نیست. حتی عمیق تر به پوست شما اگر چهره ای روغنی دارید و برای پاک کردن پوسته پوسته از منافذ پوست خود به یک ماده پاک کننده سختکوش لایه بردار احتیاج دارید ، اسید سالیسیلیک به گزینه ایده آل تبدیل می شود ، اما متوجه می شوید که پوست شما نیز می تواند از طرف حساس باشد. اگرچه این گزینه برای بسیاری از افراد گزینه مناسبی است ، اما دکتر کریستینا سمکووا ، متخصص پوست در کلینیک کادوگان هشدار داد که “اسید سالیسیلیک و آسپرین از یک خانواده هستند ، بنابراین اگر آلرژی خاصی به این بیماری دارید ، نباید از این اسید استفاده کنید. آسپرین.”

چه کسی می تواند از اسید سالیسیلیک استفاده کند؟

همانطور که قبلا ذکر شد ، اسید سالیسیلیک اغلب برای انواع پوست های چرب و مستعد آکنه بهترین است زیرا “این ماده محلول در روغن است و محتوای منافذ را حل می کند و التهاب را کاهش می دهد”. دکتر Imahiyerobo-Ip توضیح داد: “به طور کلی ، کسانی که پوست حساس یا خشک دارند باید از اسید سالیسیلیک اجتناب کنند زیرا باعث تحریک آن می شود.” دکتر هیوا فصیحی ، متخصص پوست La Roche-Posay ، همچنین اظهار داشت که این ماده برای نوجوانانی که دچار شکستگی می شوند بسیار عالی است و همچنین گزینه خوبی برای شکستن بدن شما است. وی گفت: شما می توانید پشت خود را با اسید سالیسیلیک یا حتی قفسه سینه خود بشویید اگر پوست شما کمی لکه دار و لکه دار باشد.

چرا اسید سالیسیلیک به خوبی در یک پاک کننده کار می کند؟

وقتی نوبت به پاک کننده می رسد ، اندازه مولکول به علاوه اسید سالیسیلیک که در روغن محلول است به این معنی است که بلافاصله کار می کند ، سلولهای پوست و پوست را از بین می برد و گرفتگی را از بین می برد. دکتر فصیحی اظهار داشت: نکته قابل توجه در مورد استفاده از این ماده به صورت پاک کننده این است که می توانید وقتی احساس می کنید پوست شما به آن نیاز دارد ، به راحتی می توانید از آن استفاده کنید. وی گفت: “من در واقع دو مرتبه شستشوی صورت دارم: من برای روزهای چرب خود یک شستشوی صورت انجام می دهم و برای نه چندان چرب نیز مایع شستشوی صورت دارم. این فقط به کاری که پوست من انجام می دهد بستگی دارد.” “من می دانم که هر دو برای پوست من مفید است ، اما در آن روز خاص در آن قسمت خاص از چرخه قاعدگی از کسی که مناسب من باشد استفاده می کنم.”

دکتر رادنی توصیه می کند یک بار ، شاید دو بار در هفته از آن استفاده کنید و پس از آنکه پوست به آن احتیاج داشت ، به تدریج افزایش دهید ، البته به شرطی که تحریک یا واکنشی نداشته باشید.

شستشوی صورت سالیسیلیک به توصیه کارشناسان

اگر می خواهید از روش شستشوی صورت سالیسیلیک استفاده کنید ، به دنبال پاک کننده های سالیسیلیک توصیه شده توسط متخصص پوست نباشید.

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>