چرا استیل الکل در محصولات مراقبت از پوست وجود دارد؟ | نکات تخصصی

[ad_1]

آیا در مورد بهترین درمان های پوست سر ، گپ های گروهی را شروع می کنید؟ Google AHA در مقابل لایه بردارهای BHA تا ساعات آخر؟ شما مردم ما هستید و ما می دانیم که شما عاشق خواهید شد علم زیبایی، مجموعه ای در Allure.com که عمیقا به چگونگی و چرایی پشت محصولات مورد علاقه شما می پردازد. برای بی حوصلگی حتی بیشتر ، بررسی کنید پادکست علم زیبایی، تهیه شده توسط ویراستاران ما.

نزدیکترین محصول مراقبت از پوست را به خود بگیرید و به لیست مواد تشکیل دهنده آن نگاه کنید – احتمال زیاد است الکل استیل در بالای لیست ، نزدیک آب خوب آب ظاهر می شود. نگاهی گذرا به کلمه الکل باعث می شود پس از سالها خشک شدن بیش از حد با مواد ضدعفونی کننده حاوی الکل در دهه 90 ، پوست شما احساس خشکی و خارش کند. اما نترس ، الکل استیل چیزی از این دست نیست. حتی با الکلی که به مارگاریتاها اضافه می کنید یا ضدعفونی کننده دست شماست ، در یک خانواده قرار نمی گیرد. در حقیقت ، هوپ میچل ، متخصص پوست در اوهایو می گوید ، FDA به مارک های زیبایی اجازه می دهد تا محصولات خود را “بدون الکل” برچسب گذاری کنند حتی اگر حاوی الکل استیل باشد.

ما از متخصصان پوست خواستیم که چرا الکل استیل یک ماده اساسی در مرطوب کننده ها و لوسیون ها است.

دقیقاً الکل استیل چیست؟

الکل استیل یک ماده جامد مومی مانند است که به لوسیون ها و کرم ها اضافه می شود و به ایجاد ثبات و اتصال مواد آنها “برای جلوگیری از جدا شدن آنها به یک روغن یا مایع” کمک می کند.

یکی دیگر از عملکردهای الکل استیل افزایش ماندگاری محصول و همچنین افزایش ویسکوزیته آن برای احساس غنی و غلیظ بودن آن است ، شیمی دان لوازم آرایشی Ginger King اضافه کرد.

چه تفاوتی با الکل های دیگر دارد؟

الکلهایی که به طور معمول در مراقبت از پوست استفاده می شوند را می توان در سه نوع مختلف طبقه بندی کرد: ساده ، چرب و معطر. الکلهای ساده مانند ایزوپروپیل (الکل مالش دهنده الکل) ، اتانول یا متانول ، همان چیزی است که ما عادت داریم پوست خود را تحریک کرده و خشک کنیم در حالی که بوی موی سوزان بینی و قوی دارد. میچل می گوید: آنها به طور معمول به محصولات مراقبت از پوست به عنوان “ماده چربی زدایی که بعد از پاکسازی پوست و قبل از استفاده از یک لایه بردار شیمیایی برای بهترین جذب استفاده می شود” اضافه می شوند.

الکلهای چرب ، مانند الکل استیل ، درست عکس این عمل را انجام می دهند. کینگ می گوید: (به زودی بیشتر در این باره توضیح می دهیم). به طور معمول ، آنها از روغن های گیاهی ، به ویژه نخل و نارگیل گرفته می شوند. با این حال ، در گذشته ، الکل استیل به هیچ وجه گیاهخوار نبود – از روغن نهنگ اسپرم استخراج می شد.

استیل الکل چه نفعی برای پوست دارد؟

غیر از اینکه به عنوان یک امولسیون کننده یا غلیظ کننده در محصولات مراقبت از پوست عمل می کند ، الکل استیل همچنین یک عامل انسداد ، شبیه به نفت است. لیندسی زوبریتسکی ، متخصص پوست ، دارای مجوز از هیئت مدیره ، در پیتسبورگ توضیح می دهد: “این در محافظت از مانع پوست در برابر خشک شدن و جلوگیری از از دست دادن آب عالی است.”

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>